TEMANGGUNG NGAOS

“`✨ TEMANGGUNG NGAOS ✨

🌟 BISMILLAH
Sanget mawantu-wantu kerawuhan Bapak Ibu lan sedherek sedaya wonten ing *PENGAOSAN RUTIN KALEH PEKAN RABU MALEM KAMIS 🌟*

🎙 Ingkang badhe medhar sabdo :
USTADZ MAWARDI حَفِظَهُ اللهُ

Irah-irahan :
🍃 KITAB AL-WAJIZ🍃

Wekdal:
📅 InsyaAllah Dinten Rabu malem Kamis,17 Safar 1441 H / 16 Oktober 2019
⏰ Tabuh 18:00 – Paripurno WIB (Ba’da Magrib dumugi paripurno)

Papan :
🕌 MASJID AL HIKMAH
(Perumahan Griya Azza Walitelon Utara Temanggung)

Pengaosan meniko diadani dening :
KKT (Kajian Kadang Temanggung) kaliyan Takmir Masjid Al Hikmah Perumahan Griya Azza Walitelon

👤 CP :
Imam
085228123230 Triyono
082227150407
☘ Monggo sami rawuh kanthi nyenyuwun lan ngajeng-ajeng Ridho Allah Ta’ala.☘

Baarakallahu Fiikum

===============

📦 Sumonggo gabung lan tumut wonten Sunduq Safari Dakwah pedesaan
🏦 Baitul Maal Kajian Kadang Temanggung
🏧 BRI 0842 01 029843 53 2
a/n Sukaemi
Masjid Al Hikmah
Jl. Rajawali, Widoro, Walitelon Utara, Kec. Temanggung, Kabupaten Temanggung, Jawa Tengah 56229
https://maps.google.com/?cid=7671105150986186656“`

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.