Temanggung Ngaos

“`✨ TEMANGGUNG NGAOS ✨

🌟 BISMILLAH
Sanget mawantu-wantu kerawuhan Bapak Ibu lan sedherek sedaya wonten ing PENGAOSAN RUTIN KALIH PEKAN JUM’AT MALEM SABTU 🌟

🎙 Ingkang badhe medhar sabdo :
USTADZ NUR FACHRUDDIN حَفِظَهُ اللهُ

Irah-irahan :
🍃 AQIDAH ISLAM 🍃

Wekdal:
📅 InsyaAllah Dinten Jum’at malem Sabtu , 19 Safar 1441 H / 18 Oktober 2019
⏰ Tabuh 18:00 – Paripurno WIB (Ba’da Magrib dumugi paripurno)

Papan :
🕌 MUSHOLLA AL FURQON GAMBLOK Mento Candiroto Temanggung

Pengaosan meniko diadani dening :
KKT (Kajian Kadang Temanggung) lan DKM Musholla Al Furqon Gamblok Mento Candiroto Temanggung

☘ Monggo sami rawuh kanthi nyenyuwun lan ngajeng-ajeng Ridho Allah Ta’ala.☘

Baarakallahu Fiikum

===============

📦 Sumonggo gabung lan tumut wonten Sunduq Safari Dakwah pedesaan
🏦 Baitul Maal Kajian Kadang Temanggung
🏧 BRI 0842 01 029843 53 2
a/n Sukaemi

Konfirmasi
081317257620“`

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.