✨ TEMANGGUNG NGAOS ✨

✨ TEMANGGUNG NGAOS ✨

🌟 BISMILLAH
Sanget mawantu-wantu kerawuhan Bapak Ibu lan sedherek sedaya wonten ing PENGAOSAN RUTIN SELOSO MALEM RABU* 🌟

1⃣
🎙 Ingkang badhe medhar sabdo :
USTADZ MU’TASHIM BILLAH حَفِظَهُ اللهُ

Irah-irahan :
🍃 TEMATIK 🍃

Wekdal:
📅 InsyaAllah Dinten Seloso Malem Rabu, 13 Rabi’ul Awwal 1440 H / 20 November 2018 M

⏰ Tabuh 18:00 – Paripurno WIB (Ba’da Magrib dumugi paripurno)

Papan :
🕌 MASJID AR ROIKHAN
(Dusun Mentisari Desa Mento Kecamatan Candiroto Kabupaten Temanggung)

2⃣
🎙 Ingkang badhe medhar sabdo :
USTADZ BUSTOM AMIRI M.PI حَفِظَهُ اللهُ

Irah-irahan :
🍃 TEMATIK 🍃

Wekdal:
📅 InsyaAllah Dinten Seloso Malem Rabu, 13 Rabi’ul Awwal 1440 H / 20 November 2018 M

⏰ Tabuh 18:00 – Paripurno WIB (Ba’da Magrib dumugi paripurno)

Papan :
🕌 MASJID DUSUN ROWO
(Dusun Rowo Desa Margolelo Kecamatan Kandangan Kabupaten Temanggung

3⃣
🎙 Ingkang badhe medhar sabdo :
USTADZ HINDRA KURNIAWAN حَفِظَهُ اللهُ

Irah-irahan :
🍃 TEMATIK 🍃

Wekdal:
📅 InsyaAllah Dinten Seloso Malem Rabu, 13 Rabi’ul Awwal 1440 H / 20 November 2018 M

⏰ Tabuh 18:00 – Paripurno WIB (Ba’da Magrib dumugi paripurno)

Papan :
🕌 MASJID USWATUN HASANAH
Kilen PUSKESMAS Ngadirejo Ngadirejo Temanggung

Pengaosan meniko diadani dening :
KKT (Kajian Kadang Temanggung)

☘ Monggo sami rawuh kanthi nyenyuwun lan ngajeng-ajeng Ridho Allah Ta’ala.☘

Baarakallahu Fiikum
____________

Infaq dan Donasi
Rek. BRI An Sukaemi
0842 01 029843 53 2

Konfirmasi
081317257620“`

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.