✨ TEMANGGUNG NGAOS ✨ Seloso Malem Rebo, 6 Rajab 1440 (12 Maret 2019)

✨ TEMANGGUNG NGAOS ✨

🌟 BISMILLAH
Sanget mawantu-wantu kerawuhan Bapak Ibu lan sedherek sedaya wonten ing PENGAOSAN RUTIN SELOSO MALEM RABU* 🌟
(Pengaosan Kalih Minggunan)

🎙 Ingkang badhe medhar sabdo :
USTADZ MU’TASHIM BILLAH حَفِظَهُ اللهُ

Irah-irahan :
🍃ISTIQOMAH🍃

Wekdal:
📅 InsyaAllah Dinten Seloso Malem Rabu, 12 Maret 2019
⏰ Tabuh 18:00 – Paripurno WIB (Ba’da Magrib dumugi paripurno)

Papan :
🕌 MASJID AR ROIKHAN
(Dusun Mentisari Desa Mento Kecamatan Candiroto Kabupaten Temanggung)

Pengaosan meniko diadani dening :
KKT (Kajian Kadang Temanggung) kaliyan Takmir Masjid Ar Roikhan Mentisari

👤 CP : Angga 08882882240

☘ Monggo sami rawuh kanthi nyenyuwun lan ngajeng-ajeng Ridho Allah Ta’ala.☘

Baarakallahu Fiikum

===============

📦 Sumonggo gabung lan tumut wonten Sunduq Safari Dakwah pedesaan
🏦 Baitul Maal Kajian Kadang Temanggung
🏧 BRI 0842 01 029843 53 2
a/n Sukaemi
🌏 http://kajiantemanggung.com

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.